luni, 23 august 2010

Drumul spre mare...
Ma uit intens la Iulia care e pe adidasi in spatele nostru, cu parul valvoi, si o invidiez. Eu deja nu mai pot de atatea masini ridicate, probleme de marketing sau soferi idioti la volan.
Ma uit la Monica. Ma lasa rece! Nu gasesc strop de inspiratie in ochii ei. Aceasi plictiseala ca si la mine...Rade ca o veverita. Habar nu am de ce! E idioata ( are multe idei in cap, cu toate ca n-ai zice privind podoaba capilara blonda).
Suntem deja la plata taxei la pod. Nu mai avem mult! Monica tocmai ce sesiza prezenta unui politist mai tanar pe partea cealalta. Pacat ca Monica nu e baiat...
Trecem Dunarea. Gata! Plan de facut la mare: sa nu dorm, sa vad rasaritul, sa gasesc pe cineva cu care sa beau 10 shuturi de tequila, sa fac baie (optional) si cel mai important-la intoarcere sa dorm tot drumul ca ma plictisesc oamenii astia.
Monica devine curioasa. Face insistent la mine o fata de veverita...Poate din cauza ca n-o mai bag in seama. O mai anim putin ca si asa o lasai singura prea mult timp. O imping cu degetul...rade! E bine. Ii zic ca dabia astept sa ajung la mare sa facem plaja la nudisti. Ilie devine suspicios...Deja ma gandesc ca n-o sa-i mai lase pe Ioana si Costy sa stea cu noi, niste desfranati! As vrea sa fumez o tigare ca deja imi ard plamanii!
La mare...
Cum ajungem pe plaja isi si face simtita prezenta o profeta care vrea sa ne ghiceasca mie si Monicai viitorul in carti. O expediem rapid. Dup'aia...vine valu' : Ia porumbu de la Gica ca sa-ti iei masina mica! Pentru blonde si roscate dam porumbul pe la spate! Pentru blonde virgine ia porumb cu vitamine! Pentru doamne fara fite 15 boabe gratuite! Ia porumbu si coceanu ca Monica Columbeanu! Si din planul meu minunat nu am reusit sa fac decat partea optionala...
Drumul spre casa...
Buruieni...asta vad in jur. Doar Iulia e o floare adormita, o petala de trandafir neofilita inca. Stam intr-o coada de multe multe masini. Si drumul asta lung nu se mai termina...Mah da ce pute asa in masina asta? Pute a caca! Oare calca cineva in treburi necurate? Ma uit pe talpile papucilor mei...nimic! Ce usurare! Nu e de la mine! Si dupa o analiza mai exacta nici de la Iulia! Cata e de vina! Si asa are antecedente...nu m-ar mira!
Poza la apus de soare: Iulia doarme, Cata conduce, Ilie vorbeste despre masina lu' Costy, eu ma uit la apus!

Un comentariu:

Anonimul spunea...

Genial. E cel mai tare post pe care l-ai scris Oana. Racit cum sunt rasei cu gura pana la urechi.