vineri, 26 martie 2010

Femeile:
pot fi: vorbarete , fermecatoare, seducatoare, dramatice, rautacioase, barfitoare, ipocrite, mincinoase, dulci, tandre, ascultatoare, harnice, istete, intelepte, mature, dezorientate, schimbatoare, neindemanatice, indemanatice, blande, complicate, plangacioase, smiorcaite, sensibile, cotoharle, gratioase, amuzante, misteroase.
Exista feminista convinsa si femeia care nu are incredere in sine. Dar in generel mai toate au ceva in comun: le place sa cumpere chestii inutile, stralucitoare, multe haine si accesorii, le place sa fie privite si admirate, le place sa barfeasca, au pretentii mari de la barbati si au probleme cand vine vorba de facut cadouri unui barbat. Nu trec niciodata mai departe de pretext, fac inventarul lumii fara sa incerce sa-i descopere sensul.

Barbatii:
pot fi: indrazneti, deschizatori de drumuri, curajosi, lasi, amuzanti, plicticosi, inteligenti, intelepti, cumpatati, misogini, draguti, mincinosi, afemeiati, neintelegatori, orgoliosi, tandrii, atenti, prietenosi, sociabili, deschisi, competitivi, inocenti, increzatori.
Bineinteles ca au si ei puncte comune: le plac jocurile, de la sporturi la jocuri de strategie, le place berea, nu se dau in vant dupa cumparaturi, nu inteleg femeile. Cert e ca barbatii sunt mai usor de citit si mai siguri pe ei.

Femeile & Barbatii:
Daca femeia ar fi buna si Dumnezeu ar avea una!

Un comentariu:

IoniX spunea...

De ce urâm bărbaţii?

Pentru că le plac toate lucrurile pe care noi le urâm: băutura, fotbalul şi femeile